UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Стало відомо, як на Запоріжжі вперше відзначатимуть День українського добровольця

Нове державне свято – День українського добровольця, 14 березня, готуються відзначити в Запорізькій області

Про це порталу Depo.Запоріжжя повідомили у прес-службі ЗОДА.

Серед запланованих до цього дня заходів - урочистий мітинг, відкриття інформаційної дошки на честь загиблих запорізьких добровольців по вулиці Добровольчих батальйонів (колишня Союзна) на Павло-Кічкасі, зустрічі з воїнами-добровольцями у школах та бібліотеках тощо.

Як раніше повідомляв портал Depo.Запоріжжжя, заплановано і відкриття першої в Україні музейної експозиції, присвяченої добробатам. Утім, наразі її організаторам бракує експонатів. Тож бійців просять поділитися формою, амуніцією, бронежилетами, військовими сувенірами. Особливо стануть у нагоді прапори, шеврони, газети та листівки 2014-15 років. Після виставки всі речі обіцяють повернути господарям.

Нагадаємо, День українського добровольця встановлений 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme