UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Сотні запоріжців вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

Жалобний мітинг, присвячений третій річниці розстрілу Героїв Небесної Сотні, відбувся біля пам'ятного знаку Героям Революції Гідності у Запоріжжі сьогодні, 20 лютого 

Сотні запоріжців вшанували пам'ять…

Повідомляє портал Depo.Запоріжжя.

На жалобний мітинг зібралися близько трьох сотень містян, представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, військовослужбовців.

Запоріжці вклонилися пам'яті Героїв, які змінили Україну і українців, змусили відчувати і нести відповідальність за долю країни, бути гідними подій трирічної давнини.

Серед тих, хто наближав перемогу Українського народу, запорізькі Герої Небесної Сотні Сергій Синенко та Василь Сергієнко, а також учасники оборони Майдану та Михайлівського собору в найважчу ніч, з 18 на 19 лютого 2014 року, – Євген Гарагуля та Андрій Беліков.

Під час мітингу представники релігійних конфесій провели молебень за загиблими героями. Також присутні вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та всіх тих, хто загинув у боротьбі за свободу і незалежність України, хвилиною мовчання, поклали квіти до пам'ятного знака Героям Революції Гідності.

До пам'ятного знаку Героям Революції Гідності утворилася черга з бажаючих вклонитися пам'яті Героїв, дехто з містян ставав перед ним навколішки.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme