UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Сьогодні у Чорткові оголосили День жалоби

Відповідне розпорядження підписав Чортківський міський голова Володимир Шматько

Сьогодні у Чорткові оголосили День жалоб…

20 лютого 2017 року у зв'язку з третьою річницею розстрілів на Євромайдані та відзначенням Дня Героїв Небесної Сотні у Чорткові оголошено Днем жалоби, повідомляє Depo.Хмельницький.

"Ми вшановуємо подвиг учасників Революції Гідності, які віддали своє життя за честь, за волю, за право бути Українцем. Українські Ангели загинули за правду, свободу, незалежність своєї держави, і ціною власного життя показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним. Ті криваві дні стали початком новітньої історії Україні і боротьби за неї," -зазначає міський голова.

На знак скорботи за загиблими у цей день рекомендується керівникам підприємств, установ та організацій міста приспустити Державний Прапор України із траурною стрічкою на будівлях, а власникам розважальних закладів - відмінити проведення розважально-концертних заходів.

"Я закликаю усіх жителів міста прийти на поминальну панахиду, що відбудеться біля пам'ятника Героям Небесної Сотні, помолитись за їх душі, запалити свічку, вшанувати пам'ять полеглих патріотів України. Вони – справжні Герої! Слава Героям України! Герої не вмирають!" - звертається до краян Василь Шматько.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme