Руслана про Небесну сотню: Вони були єдиною справжньою силою країни

Відома українська співачка та волонтер Руслана Лижичко згадала події на Майдані від 19 лютого

Руслана про Небесну сотню: Вони були єди…

Сьогодні Україна відзначає День пам'яті Небесної сотні, тому Руслана поділилася своїми спогадами про трагічні події, передає Depo.ua.

Сьогодні на своїй сторінці у Facebook співачка вшанувала пам'ять загиблих Героїв Небесної сотні під час Революції гідності.

"20 лютого - трагічна ніч і трагічний день. Слів було багато... і пафосних, і чутливих. Я не знаю жодної людини, яка б не відчувала трагедію, що сталася на Майдані три роки тому. Про те, що я відчувала тоді, навіть важко писати... Колотить по сьогоднішній день... Біль не вщухає... Побачене не забути. Того дня я була в епіцентрі подій. Це вперше, коли ні мій голос, ні мікрофон, ні сцена, ні колонки - ніщо не допомогло врятувати життя людей", - написала Руслана.

Артистка додала, що загиблі герої на Майдані "були єдиною справжньою потужною силою країни, її єдиним майбутнім, єдиним захистом, єдиною надією"

"Вони зробили прорив у нашій свідомості... Вони - це #Герої Небесної Сотні. Вони - легенда. Вони - історія. Особисто мені вони дали силу іти далі", - наголосила співачка.

Також Руслана виклала фото записок, які їй передавали під час Революції гідності. У них йшлося про місце розташування снайперів і інформація від батьків, які втратили дітей, що криміналісти відмовлялися констатувати їхні смерті.

Нагадаємо, в Україні сьогодні відзначають День пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Країна Укропів

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme