Річниця розстрілів на Майдані Незалежності: Як вшановуватимуть пам'ять Героїв

Сьогодні, 20 лютого у річницю найкривавіших розстрілів на Майдані Незалежності, відбудеться низка меморіальних заходів

Річниця розстрілів на Майдані Незалежнос…

Про це повідомляєDepo.Київ.

10:00-11:00 - Панахида за Героями Небесної Сотні та борцями за незалежність України (Алеї Героїв Небесної Сотні біля каплички і Хреста).

10:00-18:00 - виставка "У фокусі подій" у межах проекту "Human Factor. Last Edition. by Photographers. Ukraine" (Український Дім, вул. Хрещатик, 2, 1-й поверх).

11:00-20:00 - мультимедійна виставка "Відважні, наші Герої" (ТЦ "Глобус2", центральних вхід, галерея справа).

17:00-18:00 - "Запали вогонь пам'яті" – запалення лампадок вздовж Алеї Героїв Небесної Сотні (Алея Героїв Небесної Сотні).

17:00-18:00 - "Місцями Революції Гідності" – екскурсійний тур (ТЦ "Глобус2", центральних вхід, галерея справа, місце збору у просторі виставки "Відважні, наші Герої").

Додамо, що організатори чекають на майдані тисячі людей.

Так, правоохоронці цього дня чергуватимуть у посиленому режимі. Для забезпечення публічної безпеки залучено 6500 правоохоронців. У центральній частині Києва встановлені фільтраційні контрольно-пропускні пункти, зокрема для перевірки документів та огляду речей.

Поліція закликає громадян не порушувати громадський порядок і брати участь у заходах, дотримуючись вимог чинного законодавства, вести себе цивілізовано, толерантно ставитися один до одного і сприяти правоохоронцям у виконанні їх функцій щодо охорони правопорядку.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme