UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Парубій: Україна не піде на жодні компроміси щодо Криму

Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявляє, що Україна не піде на жодні компроміси у питанні Криму

Про це заявив він заявив журналістам по завершенні засідання фракції "Народний фронт", повідомляє Depo.ua з посиланням наа прес-службу партії.

Парубій прокоментував пропозиції народного депутата Андрія Артеменка про нібито оренду Росією Криму в обмін на припинення окупації Донбасу.

"Я думаю, організатори цієї акції стоять глибше за спиною Артеменка. Я вітаю рішення Радикальної партії Ляшка по виключення цією людини, і я вважаю це елементом спрямованої кампанії всередині України та поза її межами, щоб спробувати легалізувати або дати законні підстави окупантів на території України", - заявив спікер.

Він наголосив, що окупація почалась з Криму і деокупація закінчиться Кримом. "Крим буде звільнений, він буде повернутий в законне поле управління, а подібні провокації і намагання запевнити західних партнерів, що Україна може знайти компроміс по Криму не відповідають дійсності", - сказав Парубій.

"Наша позиція є чітка і тверда: окупанти з Росії мають залишити і окуповані території Донбасу, і Крим, і з цієї позиції українська влада не зійде", - запевнив голова ВР.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, народний депутат-"радикал" Андрій Артеменко разом з наближеними до президента США Дональда Трампа Майклом Коеном і Феліксом Сатер склали план зняття санкцій з Росії. Його передали на розгляд адміністрації президента США.

План передбачає "виведення всіх російських військ зі Сходу України та проведення в країні референдуму про передачу Криму в оренду Росії на термін від 50 до 100 років".

20 лютого лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко закликав забрати мандат у скандального "радикала".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme