Одеські чиновники не виконали "домашнє завдання", чим обурили мера Труханова

Мер вимагає, щоб завтра проект візуалізації благоустрою був у нього на столі

Мер Одеси вкрай незадоволений тим, що одеські чиновники досі не зробили візуалізацію проекту укриття сміттєвих контейнерів саркофагами, пише Depo.Одеса з посиланням на "Думську".

Неготовність управління архітектури в даному питанні викликала обурення Геннадія Труханова в ході апаратної наради.

Міський голова попросив підлеглих надати йому схему розміщення сміттєвих баків і саркофагів в Воронцовському провулку, проте отримав невиразну відповідь.

"Зараз сміттєві контейнери встановлені в районі трансформаторної підстанції. Після того як управління архітектури та управління охорони об'єктів культурної спадщини розроблять безпосередню схему реконструкції проїжджої частини, буде визначено місце встановлення контейнерів, які вкриють саркофагами", - заявив директор департаменту міського господарства Олександр Козловський.

Мер зажадав від підлеглих пред'явити візуалізацію проекту по даному об'єкту, однак чиновники до такого повороту подій виявилися не готові.

Козловський посилався на управління архітектури, а головний архітектор Голованов не зміг аргументовано пояснити відсутність візуалізації.

"Кому ми повинні написати лист, щоб нам намалювали цей малюнок? Що потрібно для цього зробити? Я хочу побачити, як це буде виглядати", - обурювався міський голова.

В результаті мер Труханов зажадав, щоб завтра проект візуалізації по Воронцовському провулку був у нього на столі.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme