На Сумщині жінку обікрали на поминках

З кишені куртки потерпілої поцупили мобільний телефон

На Сумщині жінку обікрали на поминках…

Одна з жительок Липоводолинського району звернулася до працівників поліції з заявою про крадіжку. Як пояснила 52-річна заявниця, вона перебувала у знайомих на поминальному обіді, коли помітила зникнення телефону з кишені верхнього одягу. Проте відразу не надала цьому значення, подумавши, що забула телефон удома. Однак, не знайшовши його й там, змушена була звернутися за допомогою до правоохоронців, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

Під час проведення перевірки, поліцейські звернули увагу на раніше судимого односельця заявниці, котрий того дня також приходив на поминальний обід. Полісмени опитали підозрюваного, і той зізнався, що й справді поцупив з кишені куртки необачної жінки її телефон. Він пояснив, що спочатку заховав його у коридорі будинку під матрацом на металевому ліжку. А потім, за найпершої нагоди, забрав його з собою.

Як виявилося, наразі в одному з судів Львівської області, щодо чоловіка вже розглядається кримінальне провадження з приводу крадіжки домашньої живності у громадян. Працівники поліції вже повідомили йому про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Відповідно чинному законодавству наступні кілька років чоловік може провести за гратами.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme