UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині "накрили" канал контрабандного спирту

Правоохоронці та податківці вилучили 440 л спирту та суму 44 тис. грн

На Миколаївщині "накрили" канал контраба…

На Миколаївщині податкова міліція Головного управління ДФС у Миколаївській області за підтримки прокуратури перекрила канал постачання контрабандного спирту, який використовувався для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв. Про це йдеться на сторінці ДФС області в "Фейсбуці", повідомляє Depo.Миколаїв.

Так, під час обшуку в одному з агентств поштових відправлень Миколаєва з незаконного обігу вилучили 440 л контрабандного спирту на загальну суму 44 тис. гривень.

За цим фактом розпочали досудове розслідування за ч.1 ст.204 Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність за незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, у вигляді штрафу у сумі від 500 до 1050 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 8500 до 17850 грн, або обмеження волі на строк до 3-х років, з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення. Відібрані зразки вилученої рідини для дослідження щодо відповідності вимогам ДСТУ.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme