На Кубані вчителів відправили на курси по боротьбі з "екстремізмом у школах"

Губарнатор Краснодарського краю Веніамін Кондратєв закликає до безкомпромісної боротьби з "підривниками" стабільності

На Кубані вчителів відправили на курси п…

Як передає Depo.Кубань із посиланням на "Голос Кубані", про це він заявив на спільному засіданні антитерористичної комісії та Оперативного штабу в регіоні, на якому обговорювалися заходи антитерористичної безпеки в краї на період підготовки та проведення Кубка Конфедерації.

"Необхідно припинити не тільки прямі терористичні загрози, але провокації, екстремістські витівки, спроби використовувати спортивне свято як трибуну для пропаганди радикальних поглядів", - підкреслив очільник краю.

Також, на думку Кондратьєва, до роботи з виявлення можливих екстремістських елементів необхідно активніше підключати громадськість. Особливу увагу антитерористичних комісій на місцях слід приділити протидії екстремізму в школах, зазначив керівник краю.

Як повідомила міністр освіти, науки і молодіжної політики регіону Тетяна Синюгіна, 1200 фахівців вже пройшли курси підвищення кваліфікації з профілактики екстремізму і тероризму в навчальних закладах. У цю діяльність також втягують батьків учнів.

"Ми продовжимо роботу в Інтернеті, соціальних мережах, створюючи альтернативу радикалізму на цих майданчиках", - підкреслила міністр.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme