На Банковій обіцяють "жорстко поговорити" із Артеменком

Представник Президента у парламент Артур Герасимов заявив, що завтра у Раді має відбутися "жорстка" розмова і ухвалені "жорсткі" рішення щодо нардепа від РПЛ Андрія Артеменка

Про це він зазначив у коментарі журналістам, повідомляє Depo.ua із посиланням на "Укрінформ".

"Я думаю, що завтра в парламенті ми маємо задати дуже жорсткі питання відносно того, що було, яким чином було і почути відповіді від депутата. Якщо це отримає своє підтвердження, мають бути дуже жорсткі дії", - відповів Герасимов на запитання, що збирається робити парламент після оприлюднення інформації про передачу народним депутатом від Радикальної партії Андрієм Артеменком екс-раднику Дональда Трампа плану здачі в "оренду" Криму Росії.

Водночас він запевнив, що українська влада заздалегідь про "план Артеменка" не знала.

"Ми чітко маємо відновити суверенітет і цілісність нашої України. І Крим, окуповані райони Донецької і Луганської області мають бути повернуті в Україну й на цьому крапка", - підкреслив Герасимов.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, народний депутат-"радикал" Андрій Артеменко разом з наближеними до президента США Дональда Трампа Майклом Коеном і Феліксом Сатер склали план зняття санкцій з Росії. Його передали на розгляд адміністрації президента США.

План передбачає "виведення всіх російських військ зі Сходу України та проведення в країні референдуму про передачу Криму в оренду Росії на термін від 50 до 100 років".

Сьогодні лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко закликав забрати мандат у скандального "радикала". А Аваков запропонував здати в оренду Росії самого Артеменка.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme