Ляшко закликав "радикала", що хотів здати Крим, бути мужиком

Народний депутат України від Радикальної партії Андрій Артеменко повен мати мужність, щоб скласти мандат, після того як стали відомими його пропозиції про здачу в оренду Росії окупованого Криму 

Про це під час засідання Погоджувальної ради заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

"Сьогодні газета The New Your Times опублікувала матеріал, в якому йдеться що народний депутат від Радикальної партії Артеменко пропонує так званий мирний план, який начебто був переданий Трампу, та перекачав здачу Криму в оренду Росії тощо. Начебто план Путіну сподобався. Я заявляю, що це особиста думка Артеменка… Я звернувся до Артеменка з проханням: якщо він хоче бути "миротворцем" за рахунок інтересів України, він має як мужик скласти депутатський мандат", - стверджує Ляшко.

Він пообіцяв, що в разі відмови Артеменка, він особисто ініціюватиме питання про виключення його із фракції.

Нагадаємо, що, за даними ЗМІ, народний депутат-"радикал" Андрій Артеменко разом з наближеними до президента США Дональда Трампа Майклом Коеном і Феліксом Сатер склали план зняття санкцій з Росії. Його передали на розгляд адміністрації президента США.

План передбачає "виведення всіх російських військ зі Сходу України та проведення в країні референдуму про передачу Криму в оренду Росії на термін від 50 до 100 років".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme