Лавров звинуватив спецслужби США в "прослушці" посла Росії

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров звинуватив спецслужби Сполучених Штатів в тому, що вони прослуховують посла Росії в США Сергія Кисляка

Про це передає Depo.ua з посиланням на "Интерфакс".

"Американські спецслужби розповідали журналістам, абсолютно офіційно, хоча й анонімно, про те, що комунікації, як вони висловилися, нашого посла Кисляка рутинно прослуховувалися, включаючи його доповіді в Москву, про те, що він робить у Вашингтоні, виконуючи свої обов'язки", - сказав Лавров.

Глава МЗС Росії нагадав, що інформація про "прослушку" Кисляка з'явилася на тлі скандалу про нібито зв'язки екс-радника президента США Дональда Трампа з нацбезпеки Майкла Флінна з Москвою.

"Ми теж читаємо цікаві речі, наприклад, у зв'язку зі скандалом, який був розкручений з радником Трампа з нацбезпеки генералом Флінном", - додав він.

У зв'язку з цим Лавров закликав звертати увагу на дії тих, хто "давно довів, що намагається відслідковувати будь-які події по всьому світу, в тому числі, не цілком нелегітимними способами".

Нагадаємо, що раніше Лавров завявив, що американські спецслужби у квітні 2016 року намагалися завербувати радника-посланника російського посольства у Вашингтоні.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme