Киянам, які отримали шалені платіжки, донарахували ще більше

Частині жителів будинку по вулиці Кирилівській, 15, де мешканці скаржились на "космічні" платіжки у 8 тисяч за місяць, донарахували більшу плату за тепло

Киянам, які отримали шалені платіжки, до…

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу ПАТ "Київенерго".

У компанії пояснили, що ретельно обстежили систему теплопостачання будинку, і з'ясували, що фактична опалювальна площа будинку на 50% більша задекларованої у технічній документації. До неї не входили добудовані мансарди та підвальне приміщення, в якому розташована приватна клініка.

"Мешканцям квартир, де опалювальна площа не змінилась, провели перерахунок – нарахування зменшились. А тим, в кого реальна опалювальна площа виявилась більшою, – проведене донарахування", - йдеться в повідомленні.

У "Київенерго" додали, що провели перерахунок вартості опалення власникам житлових і нежитлових приміщень як за грудень, так і за попередні періоди.

Нагадаємо, у січні 2017 року в будинку по вулиці Кирилівській, 15, чиїм жителям нарахували по майже 8 тисяч гривень за тепло, несанкціоновано обігрівається підвал, де розташована приватна клініка, а також добудовані жителями балкони і мансарди. "Ахметенерго" приплело до грудневих платіжок за опалення ще й теплі батареї листопада. Усе це відбулося начебто через зміну термінів зняття показників з лічильників тепла.

Мешканці двох районів Києва ігнорують платіжки за опалення.

Пізніше стало відомо, що платіжки за опалення будуть перераховані 48 тисячам київських сімей. Але в "Ахметенерго" відмовилися перерахувати киянам платіжки за опалення.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme