Іванку Трамп продаватимуть у Китаї

Десятки китайських фірм намагаються зареєструвати в останні тижні ім'я доньки нового президента США в якості торгової марки

Іванку Трамп продаватимуть у Китаї…

За даними Управління товарних знаків Головного державного управління торгово-промислової адміністрації КНР, заяви на право використання слова "Іванка" в якості торгової марки своєї продукції подали не менше 65 фірм та індивідуальних підприємців країни, повідомляє South China Morning Post, передає Depo.ua.

Серед них такі продукти, як алкоголь, шпалери, косметика, харчові добавки для схуднення і так далі. Наприклад, розташована в провінції Фуцзянь компанія Yingjie Commodity Company подала заявку на використання імені Іванки в якості назви бренду гігієнічних серветок вже через тиждень після президентських виборів.

Більшість заявок знаходиться поки в процесі розгляду, і неясно, будуть вони задоволені чи ні. Закони КНР в принципі не забороняють використання іноземних імен в якості торговельних марок, що часто призводило до судових спорів, в яких були замішані світові знаменитості.

Іванка Трамп стала особливо популярною в Китаї після того, як відвідала разом з першою леді США Меланією прийом, влаштований в кінці січня китайським посольством у Вашингтоні з приводу Нового року за місячним календарем.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme