Голова Миколаївської облради вважає, що депутат, який пропонував патрульним гроші, має вибачитися

На думку Вікторії Москаленко, оцінку діям народного обранця, якого зупинили п'яним за кермом, мають дати правоохоронці та профільна комсія облради

Голова Миколаївської облради вважає, що…

Голова Миколаївської облради Вікторія Москаленко вважає, що оцінку діям депутата Сергія Чмиря, який попався п'яним за кермом та пропонував гроші патрульним, повинні дати правоохоронці. Народний обранець також має вибачитися переж жителями області. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі облради.

За словами Москаленко, поведінка Чмиря, обраного від Арбузинщини, є ганебною та не личить депутату: "Якщо ми хочемо здобути повагу в представників територіальних громад, навпаки повинні демонструвати власні найкращі якості і чесноти. І в жодному разі не опускатися до публічного виявлення своїх слабкостей. А у даному випадку, на моє глибоке переконання, йдеться про людську слабкість", - заявила голова облради.

Москаленко засудила вчинок Чмиря та вважає, що його повинна розглянути комісія з питань законності, депутатської діяльності, антикорупційної і регуляторної політики, зв'язків з органами місцевого самоврядування та ЗМІ. "Відповідну оцінку протизаконним діям депутата обласної ради мають надати правоохоронні органи. Впевнена, народному обранцеві вистачить сили волі публічно вибачитись перед жителями області за те, що сталося", - заявила Москаленко.

Нагадаємо, "батьківщинівець" Сергій Чмирь, який є депутатом Миколаївської облради, попався п'яним за кермом. Він просив патрульних простити його та пропонував 1000 гривень. Голова ОДА Олексій Савченко очікує відповіді правоохоронців на такі дії депутатів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme