UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"ДНР" перебазувала один з штабів у бункер після потужного вибуху в Донецьку

Командуванням "1 АК ДНР" було прийнято рішення перебазувати штаб "11-го полку" на територію шахти "Бутівська" в спеціально побудований бункер.

"ДНР" перебазувала один з штабів у бунке…

Як повідомляє керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, таке рішення прийнято після резонансного вибуху 2 лютого в Донецьку в районі "Мотелю", Калінінський р-н міста, передає Depo.Донбас.

Зазначаэться, що вибух стався біля від штабу "11-го полку".

Одночасно в "1-м АК ДНР" до особового складу доведено наказ про посилення відповідальності за порушення правил техніки безпеки при транспортуванні і навантаженні / розвантаженні боєприпасів. Відтепер випадки грубих порушень таких правил буде розслідувати "військова контррозвідка МДБ ДНР2.

Нагадаємо, 2 лютого в окупованому Донецьку пізно ввечері 2 лютого пролунав потужний вибух в Калінінському районі. Причина вибуху точно не відома, "ДНР" традиційно звинуватила ЗСУ, у соцмережах пишуть про вибух вантажівки з боєприпасами, але його наслідки вражаючі. На відео, яке зняли очевидці, видно пошматовані авто, вирвані дерева. За даними підконтрольних "ДНР" сайтів одна людина загинула, двоє поранені.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme