Чорні дні в бундеслізі, гольовий почин в Хорватії - як українці Європу завойовують

Українські легіонери в чемпіонатах країн Європи і не лише провели чергові матчі

Чорні дні в бундеслізі, гольовий почин в…

Depo.Сектор пильно стежив цими вихідними за виступами українців в Європі.

Німеччина.

Євген Коноплянка - "Шальке". Справжня чорна смуга в українця в Гельзенкірхені. Після того, як він перестав виходити в матчах з перших хвилин, тепер на виїздний матч з "Гертою" (1:1) і взагалі не потрапив в заявку. Причини - невідомі.
Артем Федецький - "Дармштадт". Усі 90 хвилин відіграв в виїздному програному матчі з "Хоффенхаймом" (0:2). Попри поразку, прямої вини Федецького у голах немає.
Владлен Юрченко - "Байер". Молодий українець увесь виїздний матч з "Аугсбургом" (1:3) просидів на лаві запасних.

Італія.

Василь Прийма - "Фрозіноне". В італійській Серії "B" команда українця зберегла першу сходинку турнірки, зігравши внічию з "Пізою". Сам Прийма увесь матч просидів на лаві запасних.

Бельгія.

Руслан Малиновський - "Генк". Вийшов зі старту і відіграв 77 хвилин в поєдинку з "Шарлеруа" (1:1).

Роман Безус - "Сент-Трюйден". Вийшов на поле в виїздному матчі з "Зюльте-Варегем" на 75 хвилині за рахунку 1:2, аби врятувати ситуацію. Натомість команда пропустила ще двічі. Українець з'явився на полі вперше за два місяці.
Сергій Болбат - "Локерен". Команда українця зганьбилася в матчі з "Мехеленом" (0:3). Наш півзахисник на полі не з'явився.

Греція.

Євген Селін - "Астерас". Український центральний захисник традиційно вийшов в основі, відіграв увесь поєдинок. Щоправда, його команда в рідних стінах ганебно поступилася "Панатінаїкосу" 0:5.

Віталій Приндета - "Платаніас". Цього тижня команда українця перемогла на виїзді "Панетолікос" 2:1. Наш футболіст поєдинок дивися з лави запасних.

Євген Шахов - "ПАОК". Півзахисник збірної України відіграв увесь переможний матч з "Верією" (4:0). На 82-ій хвилині отримав попередження.

Нідерланди.

Олександр Зінченко - "ПСВ". Лише на 66-ій хвилині український талант вийшов на поле в переможному матчі з "Неймегеном" (3:1). Результативними діями не запам'ятався.

Хорватія.

Дмитро Льопа - "Осіек". Український півзахисник забив перший гол в чемпіонаті Хорватії у матчі проти лідера "Рієки" (2:3). 28-річний українець вийшов у стартовому складі і на 23 хвилині зробив рахунок 1:1.

Туреччина.

Євген Селезньов - "Карабюкспор". Український нападник хоч і не відзначився у програному матчі з "Антальяспором" (0:1), але від авторитетного порталу Whoscored отримав одну з найвищих оцінок в команді.

Півзахисник Андрій Блізніченко увесь матч просидів на лаві запасних.

Олександр Караваєв - "Фенербахче". Українець не потрапив в заявку на матч з "Касимпашою" (0:0).

Польща.

Дмитро Хомченовський, Тарас Романчук - "Ягеллонія". Команда українців перемогла "Гурнік" з рахунком 5:0. Хомченовський відкрив рахунок на 20-ій хвилині, а Романчук потроїв перевагу на 52-ій.

Азербайджан.

Роман Григорчук, Дмитро Безотосний - "Габала". Команда українського наставника і голкіпера в центральному матчі чемпіонату обіграла багаторічного чемпіона "Карабах" 2:0 і вийшла на першу сходинку турнірки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme