Березюка засміяли на словах про побиття Соболєва

Сьогодні лідера фракції "Самопоміч" Олега Березюка засміяли під час його твердження про побиття  під Адміністрацією Президента депутата від "Самопомочи" Єгора Соболєва

Це відбулося під час засідання погоджувальної ради в парламенті, передає Depo.ua.

"Учора відбулася екстраординарна подія, ми про це ще будемо говорити. Був побитий народний депутат України. Якщо ви смієтеся, то завтра будете побиті ви тими ж поліцейськими. Тому це буде окрема розмова парламентським способом. Але народ, проти якого ця влада йде зараз і обкрадає його і, будучи керівництвом колонізатора, знову колонізує. 90% цього народу цих людей хочуть жити в нормальній цивілізованій демократичній країні", - сказав Березюк.

Потім він почав наводити приклад нормальної держави зі справедливим судом, який розглядає декларації чиновників, та підсумував: "Суду немає. А значить немає демократичної держави, за яку ви так переживаєте".

Нагадаємо, що 19 лютого, під час зіткнень прихильників блокади Донбасу з правоохоронцями в центрі Києва Єгор Соболєв заявив, що його побили, коли сам намагався зупинити бійку.

Вчора під Адміністрацією Президента протестувальники вимагали припинити торгівлю з окупованим Донбасом. Загалом під заворушень постраждали 10 людей.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme