Артеменка виключили із фракції РПЛ. Також від нього вимагають скласти повноваження нардепа

Олег Ляшко повідомив результати засідання фракції Радикальної партії по питанню скандальних заяв члена фракції Андрія Артеменка

Про це повідомляє Depo.ua.

Голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко розповів про рішення, які прийняли на сьогоднішньому засіданні по питанню скандальних заяв члена фракції Андрія Артеменка.

"Ми вирішили виключили його із фракції. Крім того, звернулися до самого Артеменка з вимогою скласти мандат, який він отримав за списком РПЛ", - заявив Ляшко.

"Нехай квартиру здадуть грабіжнику чи жінку свою ґвалтівнику", - додав головний радикал, звертаючись до Артеменка та інших, хто захоче запропонувати ідею здачі Криму в оренду.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, народний депутат-"радикал" Андрій Артеменко разом з наближеними до президента США Дональда Трампа Майклом Коеном і Феліксом Сатер склали план зняття санкцій з Росії. Його передали на розгляд адміністрації президента США.

План передбачає "виведення всіх російських військ зі Сходу України та проведення в країні референдуму про передачу Криму в оренду Росії на термін від 50 до 100 років".

Сьогодні лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко закликав забрати мандат у скандального "радикала".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme