"Актобе" підписав гравця донецького "Шахтаря"

Сьогодні "Актобе" підписав захисника донецького "Шахтаря" Олександра Воловика

 

Про це повідомляє Depo.Сектор.

У послужному списку футболіста значаться такі команди як донецькі "Металург" і "Шахтар", "Сталь" з міста Альчевск. Тільки в останньому році Воловик поїхав в європейський чемпіонат. Захисник на правах оренди поповнив ряди бельгійського "Ауд-Хеверле Льовен".

Сьогодні спеціально прилетів на збори першої команди в Анталію генеральний директор ФК "Актобе" Максат Тюмаліев погодив останні деталі контракту новобранця клубу Олександра Воловика і в другій половині дня договір був офіційно підписаний.

Максат Тюмалієв дав коментар прес-службі ФК "Актобе" про цей помітний для всього казахстанського футболу перехід.

- Клубом була проведена величезна робота, внаслідок якої сьогодні ми поповнили наш склад дуже кваліфікованим захисником. Свого часу, за наявною інформацією, "Шахтар" викупив цього гравця у донецького "Металурга", де Саша був капітаном, за суму в 5 мільйонів доларів. Нам же вдалося роздобути футболіста такого високого калібру безкоштовно. Скажу відверто, що переговори були непростими, оскільки агент гравця пропрацював кожну кому контракту і приділяв увагу кожній деталі.

Ми були вражені настільки професійним підходом, що тільки підтверджує високий рівень гравця. Воловик вже дебютував в грі з "Амкаром" і справив дуже сильне враження як на тренерський штаб, так і на керівництво клубу. Разом з тим, це дуже працьовитий, серйозний і скромний хлопець, який, впевнений, передасть свій величезний міжнародний досвід нашим молодим хлопцям, і стане улюбленцем наших по-спортивному вимогливих уболівальників, - сказав Максат Тюмалієв.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme