UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Закарпаття: прогноз погоди на 19 лютого - хмарно з проясненням

Морози цього дня обіцяють бурхливу весну і сухе спекотне літо

Закарпаття: прогноз погоди на 19 лютого…

Закарпатський обласний центр з гідрометеорології інформує, що 19 лютого 2017 року

по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликі опади, вдень без істотних опадів. На рівнинній і передгірній частині території області тумани, вночі місцями слабка ожеледь. На гірських ділянках доріг ожеледиця. Вітер західний 2-5 м/с. Температура повітря вночі 3-8°, у горах подекуди до 11° морозу, вдень 2° морозу 3° тепла, подекуди до 6° тепла.

по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі, вранці та в першій половині дня туман, вночі слабка ожеледь. Вітер західний 2-5 м/с. Температура повітря вночі 3-5° морозу, вдень 2-4° тепла.

Попередження про стихійні та небезпечні метеорологічні явища, різкі зміни погоди Ввечері 18 лютого, вночі, вранці та в першій половині дня 19 лютого на рівнинній і передгірній частині території Закарпатської області, а також у м. Ужгород очікуються тумани, при видимості 100-500 м. 19-20 лютого, переважно на гірських ділянках доріг ожеледиця.

Народний прогноз погоди: 19 лютого вшановується пам'ять преподобного Вуколи Смирнського. Морози цього дня обіцяють бурхливу весну і сухе спекотне літо. А на морози вказувала вода у криницях: якщо вона підіймається, то слід чекати морозної погоди. Також холоди передвіщав північний вітер і зозуля, яка кує на сухому дереві.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme