UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Кремлі пояснили бздури Путіна з визнанням паспортів "Л-ДНР"

Указ преиздента Росії Володимира Путіна про визнання "документів" так званих "Л-ДНР" діятиме, допоки Мінські домовленості не будуть виконані

Про це розповів очільник МЗС Росії Сергій Лавров, передає Depo.ua з посиланням на РІА Новини.

Також він зауважив, що це питання не піднімалося на зустрічі очільників МЗС країн "нормандської четвірки", яка відбулась у Мюнхені.

За словами Лаврова, "в указі чорним по білому написано, що Росія при цьому керується виключно гуманітарними міркуваннями".

"Відтак, у рамках суто гуманітарних міркувань на той період, доки не будуть виконані Мінські домовленості, указом президента дозволено приймати ті посвідчення особистості, які є у жителів Донбасу для того, щоб вони могли і до Росії потрапляти легітимно, і потім переміщатися залізничним, авіаційним транспортом територією Російської Федерації", - заявив Лавров.

Нагадаємо, 18 лютого президент Росії Володимир Путін підписав указ про визнання документів, які видаються на територіях окупованого Донбасу.

Цей гучний крок Кремля вже засудили президент України Петро Порошенко, секретар РНБО Олександр Турчинов, глава МЗС Павло Клімкін.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme