Стрілянина у Харкові: в поліції уточнили кількість затриманих

Правоохоронці затримали п'ятьох учасників збройного конфлікту в Харкові

Стрілянина у Харкові: в поліції уточнили…

Як передає Depo.Харків із посиланням на заступника начальника слідчого управління Андрія Шарніна, правоохоронці відкрили три кримінальні провадження.

За інформацією Шарніна, відомості по факту нанесення чисельних поранень харків'янину 1972 року народження внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Щодо подій на вулиці Клочківській та проспекті Перемоги, 77 відкриті два кримінальні провадження за ч. 4, ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

В ході досудового розслідування встановлено, що п'ятеро осіб здійснювали активні хуліганські дії. Вони затримані в порядку ст. 208 КПК України. Четверо з них - мешканці Харкова, один – з міста Дніпро. За попередніми даними, причини конфлікту мають побутове підґрунтя. Під час слідчих дій вилучено 4 помпові рушниці, одна одиниця автоматичної зброї, два травматичних пістолета, які направлені на експертизу.

Працівники поліції звертаються до всіх свідків та очевидців подій з проханням надати інформацію, у тому числі фото- та відеоматеріали до слідчого управління за адресою вул. Весніна, 14, 2 під'їзд, або повідомити наявну інформацію за телефоном 102.

Довідка Depo.Харків. У Харкові пізно ввечері 17 лютого внаслідок конфлікту між двома групами людей у камуфлжі була поранена людина.

Правоохоронці затримали осіб, котрі після перестрілки "забарикадувалися" в дитячому садку. Затримані опору не чинили. Ніхто під час затримання ушкоджень не отримав.

В учасників перестрілки в Харкові вилучені помпові рушниці та обріз.

У поліції Харкові зазначили, що учасника конфлікту підстрелили з мисливської зброї.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme