UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Савченко очікує оцінки правоохоронців щодо депутата, який пропонував тисячу патрульним

Голова Миколаївської ОДА акцентував, що "обранець народу" є очільником державного підприємства та дозволяє собі "розкидувати" гроші

Савченко очікує оцінки правоохоронців що…

Голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко сподівається на рекцію голови облради та депутатського корпусу на інцидент з депутатом облради Сергієм Чмирем, який пропонував патрульним гроші, щоб уникнути відповідальності за керування авто п'яним. Про це Савченко написав у "Фейсбуці", повідомляє Depo.Миколаїв.

Савченко пише, що у більшості європейських країн депутат є візрцем моральності та законослухняності, який своїм прикладом закріплює принципи, за якими живе суспільство, а у нас деякі народні обранці цього не розуміють. "У той час, коли гостро стоїть питання повернення довіри до влади, а депутати це і є влада, деякі з них своїми вчинками, навпаки продовжують руйнувати цю саму довіру суспільства", - написав голова ОДА.

Він подякував миколаївським поліцейським, які відмовилися від "депутатської тисячі", за принципову позицію та сподівається, що їхній приклад наслідують і судді. "Нетверезий водій за кермом – вбивця. І того, хто дозволив собі сісти за кермо п'яним, та ще й після того, як раніше фігурував у кримінальних справах стосовно ДТП, потрібно не просто штрафувати, а й позбавляти водійських прав. Це моя особиста позиція як громадянина України", - зазначив голова ОДА.

Разом з тим, Савченко акцентує на тому, що Чмирь є очільником державного підприємства, примудрився придбати дороге авто (Toyota Land Cruiser - ред.) та ще й "розкидує" гроші: "А стосовно "депутатської тисячі", то мені цікаво, яку ж заробітну плату отримував і отримує депутат-директор, керуючий вже 12 років ДЕРЖАВНИМ підприємством, що він не тільки зумів "розжитися" шикарними маєтками і придбати недешеве авто, а ще й з такою легкістю може дозволити "розкидатися" тисячами гривень?", - написав Савченко.

Він розраховує на адекватну оцінку правоохоронців на інцидент з депутатом. Разом з тим пише, що сподівається і на рекцію депутатського корпусу Миколаївської облради та її голови.

Нагадаємо, "батьківщинівець" Сергій Чмирь, який є депутатом Миколаївської облради, попався п'яним за кермом. Він просив патрульних простити його та пропонував 1000 гривень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme