Росія погодилась на "тишу" в Авдіївці для відновлення світла

Російська сторона Спільного центру з контролю і координації припинення вогню (СЦКК) надала підтвердження гарантій припинення вогню в Авдіївці для проведення ремонтних робіт на лініях електропередачі

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-служба ДСНС.

"Станом на 12 годину 19 лютого є узгодження щодо припинення вогню з обох сторін (з 11:00 до 15:00 19.02.2017 року)", - зазначили у відомстві.

При цьому зауважується, що о 12:00 для проведення робіт щодо розмінування та у подальшому для ремонту високовольтних ліній, направлені піротехнічний підрозділ Збройних сил України та ремонтна бригада ТОВ "ДТЕК високовольтні мережі".

Всього, за даними ДСНС, до аварійно відновлювальних робіт залучено 128 ремотників та 32 одиниці техніки, у тому числі від ДСНС - 67 осіб та 24 одиниці техніки. "Об'єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, будуть забезпечені електроенергією від 13 генераторів ДержНС (40-110 кВ та 600 кВ), два з яких вже підключено до міської лікарні та Укртелеком (АТС)", - додали у відомстві.

Нагадаємо, сьогодні очільник Донецької ВЦА Павло Жебрівський повідомив, що російська сторона в СЦКК не надала письмових гарантій припинення вогню в Авдіївці.

Зауважимо, що вночі 18 лютого група російсько-терористичних військ вдалася до спроби штурмових дій в районі Авдіївки.

Також вчора внаслідок обстрілу бойовиків Авдіївка знову залишилася без світла і води. Також були знеструмлені коксохім і фільтрувальна станція.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme