Росія не дає можливості ремонтникам відновити світло в Авдіївці

Російська сторона в СЦКК наразі не надає письмових гарантій припинення вогню в Авдіївці

Про це повідомив очільник Донецької ВЦА Павло Жебрівський у Facebook, передає Depo.ua.

"На 11:00 бригада електромонтажників і саперів із нашого боку готова приступити до відновлення лінії електропередачі, однак російська сторона в СЦКК наразі не надає письмових гарантій припинення вогню", - поінформував Жебрівський.

За його даними, координаційний центр зараз працює над відновленням зв'язку в місті, як мобільного, так і стаціонарного. "Звернулись до операторів Київстар та МТС, щоб найближчим часом відновили сигнал у місті", - зазначив очільник Донецької ВЦА.

Крім того, він поінформував, що вночі ДСНС перепідключило Авдіївську центральну міську лікарню на більш потужний генератор (40 квт), і лікарня функціонує в штатному режимі.

Також до Авдіївки з Краматорська доставили ще потужнішу генераторну установку (110 квт). Планується переправити у місто ще 12 потужних генраторних установок.

"На 7:00 тиск в тепломережах міста в нормі, у помешканнях підтримується температура близько 20 градусів тепла. Дякувати Богу, температура повітря на вулиці близько 1 градуса морозу. Поки що необхідності розгортання наметового містечка у місті немає. Але в режимі готовності у нас знаходиться 10 палаток, у тому числі два модуля", - повідомив Жебрівський.

Нагадаємо, вночі 18 лютого група російсько-терористичних військ вдалася до спроби штурмових дій в районі Авдіївки.

Також вчора внаслідок обстрілу бойовиків Авдіївка знову залишилася без світла і води. Також були знеструмлені коксохім і фільтрувальна станція.

За даними штабу АТО, протягом минулої доби бойовики 105 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, в результаті яких було поранено шістьох бійців, ще троє отримали травми.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme