Пожежна команда на Сумщині "попутно" врятувала самогубцю

80-річна жінка намагалася зістрибнути з балкону у Шостці

Пожежна команда на Сумщині "попутно" вря…

В Шостці черговий караул 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини повертався з хибного виклику про пожежу. В районі дев'ятиповерхового житлового будинку №19 на вул. Марата рятувальники побачили великий натовп і вирішили перевірити, що сталося, розповідає Depo.Суми.

Поки пожежні автомобілі під'їзжали по дорозі до будівлі, начальник караулу разом з бійцями побігли коротшим шляхом на переріз.

Біля будинку вони побачили, що на підвіконні балкону другого поверху сиділа літня жінка і вже одна нога її знаходилась за балконом, а інша на підвіконні. Люди вмовляли її не вистрибувати. Швидко зорієнтувавшись в ситуації рятувальники розгорнули висувну драбину. Начальнику караулу старшому лейтенанту служби цивільного захисту Віталію Дудці, який по драбині піднявся на верх, вдалось перемістити жінку на балкон. Звідки рятувальник завів її в кімнату, де заспокоював 80-річну жінку та знаходився доки на місце не прибули медпрацівники, які доправили її до лікарні. З медичного закладу родичі забрали її до дому, повідомляє управління ДСНС України у Сумській області.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme