UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині "працює" банк потенційних усиновителів

В області 58 сімей готуються до отримання статусу усиновителів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів

На Хмельниччині "працює" банк потенційни…

На Хмельниччині сформовали банк потенційних усиновителів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів, у якому перебуває 58 сімей, повідомляє Depo.Хмельницький.

За інформацією служби у справах дітей облдержадміністрації, створили його з метою виховання та утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, за принципом родинності.

В області функціонує: 21 дитячий будинок сімейного типу (з них 1 з АТО Летичівський район, 7 дітей) – 150 дітей-вихованців та осіб з числа статусних; 119 прийомних сімей (з них 2 з АТО Чемеровецький район, 3 дітей, та м. Кам'янець-Подільський, 1 дитина), – 216 прийомних дітей та осіб з числа статусних.

Всього в таких закладах області проживає 366 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Також 12 дітей, які прибули з АТО та виховуються в родинах опікунів, 5 з них набули статусу в Хмельницькій області.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme