Луценко забрав справу про стрілянину під СБУ у Хмельницькому

Місяць тому справу передали на розслідування Генпрокуратурі

Луценко забрав справу про стрілянину під…

Генпрокурор Луценко забрав справу про стрілянину під СБУ у Хмельницькому до себе, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на "Є".

"Військовою прокуратурою Західного регіону України здійснювалось досудове розслідування у зазначеному кримінальному провадженні, однак, 18.01.2017 Генеральним прокурором України прийняте рішення про передачу та цього ж дня передано матеріали даного кримінального провадження для подальшого досудового розслідування до Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України," – відповіли у відомстві журналістам щодо стану розгляду справи.

Представники Департаменту спеціальних розслідувань Генпрокуратури й справді працюють у Хмельницькому і знову спілкуються зі свідками подій, які відбувалися під стінами УСБУ у Хмельницькій області 19 лютого 2014 року.

Нагадаємо, три роки тому під стінами управління СБУ у Хмельницькій області, під час масових акцій Революції Гідності, вбили двох людей - Дмитра Пагора та Людмилу Шеремет. Справа дотепер не має свого завершення.

Як то було - у відео.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme