Долгополов: Моя мета - Топ-10 світового тенісу

Перша ракетка України Олександр Долгополов розповів про плани на сезон і вдалий виступ на турнірі у Буенос-Айресі

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на btu.org.ua. Нагадаємо, що Долгополов вийшов до фіналу турніру в Буенос-Айресі, де сьогодні о 19:00 зіграє проти японця Кея Нісікорі.

"Думаю, в більшості своїх матчів тут я зіграв просто відмінно. Щасливий, що зміг пробитися у фінал, щасливий, що можу знову грати. У минулому році у мене були травми і зараз я просто насолоджуюся тим, що знову граю.

Я вважаю, що всі свої матчі в Буенос-Айресі я провів на хорошому рівні. Зараз я хочу cконцентруватися тільки на своїй грі. Я вже показав відмінний теніс, дуже активний. У фіналі для мене важливо контролювати гру і вести її на своїх умовах. Я не хочу замислюватися над тим, з ким я зіграю і так далі, вся моя увага зосереджена тільки на тому, щоб продовжувати демонструвати такий же теніс, як і в попередніх раундах.

Моя мета не змінилася - я хочу прорватися в топ-10. Неважливо, де я перебуваю в рейтингу сьогодні, мета не повинна через це змінюватися. Ти приїжджаєш на турніри, важко працюєш, тренуєшся. Це те, чим ми займаємося весь час, це і є наше життя. Завжди потрібно прагнути до більшого, до того, щоб бути в десятці кращих, щоб бути першим у світі", - заявив Долгополов.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme