UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Біля Авдіївки сталося бойове зіткнення

Минулої доби російсько-окупаційні війська знову вдалися до спроби наступальних дій на сили АТО поблизу Авдіївки 

Про це повідомив прес-офіцер оперативно-тактичного угруповання "Донецьк" Володимир Лазарєв в ефірі телеканалу "112 Україна", передає Depo.ua.

"Минула доба не видалась спокійною. Так, минулої доби ворог не припинив своєї активності по всій лінії розмежування. Російсько-окупаційні формування 41 раз порушили режим тиші. Найгарячішим, як завжди залишається, Авдіївський напрямок. Так, у районі Авдіївки противник 8 разів обстріляв позиції сил АТО, у тому числі двічі з використанням танків", - розповів Лазарєв. При цьому він додав, що бойовики використовувати важкі гранатомети, міномети та стрілецьку зброю.

"Лише одних танкових снарядів на наші позиції ворог написав близько 70", - зазначив прес-офіцер.

За його даними, близько 22:00 поблизу Авдіївки російсько-окупаційні війська у складі до 50 осіб здійснили спробу штурмових дій. "Вогнем наших захисників наміри ворога були зведені нанівець, але обстріли продовжились і решту ночі", - поінформував Лазарєв.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, протягом минулої доби бойовики 105 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, в результаті яких було поранено шістьох бійців, ще троє отримали травми.

17 лютого внаслідок обстрілу бойовиків Авдіївка знову залишилася без світла і води. Також були знеструмлені коксохім і фільтрувальна станція.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme