UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Авдіївка залишилась без води, але з теплом

Теплопостачання Авдіївки станом на ранок 19 лютого здійснюється в штатному режимі, проте водопостачання тимчасово припинено

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу ДСНС України.

"Станом на 7 годину 19 лютого теплопостачання міста здійснюється в штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу (температура повітря в квартирах 20-25 градусів), водопостачання міста тимчасово припинено", - зазначили у відомстві.

При цьому зауважується, що об'єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, будуть забезпечені електроенергією від 12 генераторів ДСНС (40-110 кВ та 600 кВ).

Сьогодні відповідальні служби планують розпочати обстеження лінії електропередач щодо виявлення пориву та проведення ремонтно-відновлювальних робіт.

Нагадаємо, вночі 18 лютого група російсько-терористичних військ вдалася до спроби штурмових дій в районі Авдіївки.

Також вчора внаслідок обстрілу бойовиків Авдіївка знову залишилася без світла і води. Також були знеструмлені коксохім і фільтрувальна станція.

За даними штабу АТО, протягом минулої доби бойовики 105 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, в результаті яких було поранено шістьох бійців, ще троє отримали травми.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme