Як заступник Синютки вляпався у скандал

У стінах Львівської обласної ради сталася подія, яка обурила багатьох теперішніх та демобілізованих учасників АТО

Під час сесії Львівської обласної ради депутат від ВО "Свобода" Руслан Кошулинський озвучив звернення до президента України та міністра оборони України щодо негідної поведінки першого заступника голови Львівської облдержадміністрації по відношенню до українського військовослужбовця. Про це пише Depo.Львів.

"Нещодавно у стінах Львівської обласної ради сталася подія, яка обурила багатьох теперішніх та демобілізованих учасників московсько-української війни. Йдеться про негідну поведінку першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислава Замлинського, який під час публічного звіту департаменту соціяльного захисту некоректно висловився на адресу бійця 24-ї окремої механізованої бригади і не дав останньому можливости подякувати соціяльним працівникам за допомогу військовим, які беруть участь у бойових діях на Донбасі. Чиновник також не дав можливости здійснити телефонний дзвінок до керівництва бойової частини, який перебуває в зоні бойових дій, щоби командири теж подякували соцпрацівникам. Шокований такою позицією представника влади український військовий був змушений залишити зал, так і не вручивши подяку адресатам", - наголосив Кошулинський.

На заході, який відбувався 6 лютого 2017 року в сесійному залі Львівської облради, були присутні й инші заступники голови Львівської ОДА, заступник голови облради, соціяльні працівники та представники громадських організацій.

"На четвертому році московсько-української війни така негідна публічна поведінка держслужбовця – це не лише неповага до окремо взятого вояка, а й неповага до всіх захисників держави. Вважаємо, що Верховний головнокомандувач та керівництво Збройних Сил України повинні засудити ганебні дії першого заступника голови Львівської ОДА та дати йому як чиновникові можливість довести свій патріотизм і відданість державі на східному фронті, перед тим зобов'язавши публічно вибачитися перед особовим складом 24-ї окремої механізованої бригади", - зазначив Кошулинський.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme