UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Ужгороді вшанували бійців-учасників виходу з Дебальцевого

Мати загиблого 12 лютого 2015-го року під Дебальцевим майора-розвідника Віталія Постолакі Калина Миколаївна каже, що й нині чекає свого сина живим додому.

В Ужгороді вшанували бійців-учасників ви…

У п'ятницю, 17 лютого, на площі Віталія Постолакі в Ужгороді, з ініціативи Ужгородської філії "Асоціації інвалідів АТО", відбулися урочисті заходи з нагоди другої річниці жорстоких і кровопролитних боїв біля Дебальцевого, у яких брало участь багато закарпатців – воїнів 128 гірсько-піхотної бригади, пише Depo.Закарпаття з посиланням на "День".

До встановленої на площі пам'ятної стели прийшли ветерани новітніх національно-визвольних змагань України, військовослужбовці, волонтери, студенти військової кафедри Ужгородського національного університету, родичі і друзі захисників Вітчизни, представники громадських організацій та просто небайдужі громадяни. Відзнаки Ужгородського військоммату – пам'ятні хрести - отримали ті, хто пройшов крізь пекло війни на Сході України. На жаль, декого з них нагрудним знаком "Дебальцеве-2015" удостоєно посмертно. Серед них – Віталій Постолакі, Олександр Капуш, Олег Коваль.

Мати загиблого 12 лютого 2015-го року під Дебальцевим майора-розвідника Віталія Постолакі Калина Миколаївна каже, що й нині чекає свого сина живим додому. А того дня він зранку ще зателефонував їй і, як завжди сказав: "Мамо, зі мною все добре. Я живий-здоровий. Не хвилюйся"… Та вже через кілька годин мінометний осколок смертельно поранив її сина. І тільки через місяць тіло геройськи загиблого Апостола повернулося до рідного Ужгорода.

Учасники пам'ятної акції хвилиною мовчання вшанували воїнів-захисників Вітчизни та поклали квіти і запалили свічки пам'яті біля меморіалу на честь загиблих у боях на сході України ужгородців.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme