UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У США для перехоплення літака поблизу резиденції Трампа вилітали винищувачі

В американському штаті Флорида за тривогою в повітря було піднято два винищувачі F-15

Вони повинні були перехопити літак, який не відповідав на запити, недалеко від резиденції президента США Дональда Трампа Мар-а-Лаго у Палм-Біч, повідомляє Depo.ua з посиланням на Fox News.

Згідно з повідомленням, літаки піднялися в повітря з надзвуковою швидкістю, чим налякали багатьох місцевих жителів.

Командування повітряно-космічної оборони Північної Америки (NORAD) пізніше повідомило, що винищувачам вдалося встановити контакт з повітряним судном.

"Метою військових перехоплень є відновлення зв'язку літака з місцевими диспетчерами Федерального управління цивільної авіації США (FAA) та інструктування пілота дотримуватися вказівок диспетчерів для здійснення безпечної посадки і подальших дій", - йдеться в заяві.

Раніше повідомлялося про напад на кортеж Трампа у Флориді. У президентський лімузин полетів камінь, проте він влучив у сусідній автомобіль.

Нагадаємо, в США вже розпочато одне розслідування після несподіваного зближення повітряного судна з літаком Boeing-747 президента США Дональда Трампа. Інцидент стався в небі над Флоридою на початку лютого, коли Трамп прямував з Вашингтона у свою резиденцію Мар-а-Лаго на вихідні.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme