UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Савченко про віялові відключення: Область понесе мільйонні збитки

За словами очільника Миколаївської ОДА, амбіції політиків, які підтримують "вугільну" блокаду, перевищують здоровий глузд

Савченко про віялові відключення: Област…

Голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко прокоментував ситуацію з "вугільною" блокадою на Донбасі. За його словами, це дестабілізує ситуацію в країні. Про це Савченко написав у "Фейсбуці", повідомляє Depo.Миколаїв.

Очільник ОДА зазначає, що Миколаївщина, як і вся країна, буде вимушена впроваджувати надзвичайні заходи в системі енергопостачання. Під тимчасові відключення можуть потрапити лікарні, школи та дитсадки, житлові будинки, об'єкти інфраструктури, а підприємства вимушені скорочувати графіки роботи.

За словами Савченко, країні потрібен спокій: "Область понесе мільйонні збитки. Блокада Донбасу дестабілізує ситуацію в країні. Амбіції деяких політиків перевищують здоровий глузд. Сьогодні державі потрібна економічна і фінансова стабільність. Потрібен стабільний спокій", - написав голова ОДА.

Прес-служба ОДА уточнила, що поки на Миколаївщині немає оперативних відключень та проблем з енергопостачанням. За це Савченко дякує керівництву та працівникам Південно-Української АЄС.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України запровадив надзвичайні заходи в енергосистемі України через блокування постачання антрацитового вугілля на українські ТЕЦ.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme