UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Проти України розпочалася нова інформаційна атака, - Гройсман

На думку прем'єр-міністра, мета цих атак – руйнування української держави

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Facebook Володимира Гройсмана.

"Те, як останнім часом розгортаються події, свідчить, що проти України розпочалась нова інтенсивна інформаційна атака.

Цю ситуацію дуже влучно описав журналіст Петро Шуклінов: "Затиснута санкціями Росія, не маючи можливості реалізувати свій план А (створення "Новоросії"), не має іншого виходу окрім того, щоб посилювати тиск на Україну. Тому що є ще один спосіб зняти санкції - обрушити мінські угоди, вивести з Мінську українську делегацію, знищивши саму державу...", - зазначив прем'єр.

"Руйнування української держави - ось мета цих атак. Чому саме зараз? Тому що на фоні падіння ВВП Росії у 2016 році на 0,2% українська економіка розпочинає оживати і дає ріст 2,2%. Успіх України - це серйозна загроза для Росії. Саме тому зараз інтенсивно робляться спроби заперечувати і применшувати будь-які зрушення, яких ми досягли як держава за останній рік, вкидати різні фейки, сіяти негатив і грати на настроях людей, яким сьогодні непросто", - упевнений голова уряду.

"На все це я можу сказати - Україна проходить важкий шлях набуття власної незалежності і вперто просувається вперед, незважаючи на всі спроби нас на цьому шляху зупинити. Віру українців в те, що ми досягнемо успіху, ворогам не зламати. І це є запорокую перемоги. А я особисто і наш уряд робили і будемо робити все від нас залежне, щоб Україна відбулась як успішна і незалежна держава", - заявив Гройсман.

Нагадаємо, що Володимир Гройсман нагадав – Україна вже більше року живе без російського газу і успішно справилася із цією ситуацією.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme