UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині злодії напали і пограбували чоловіка у власному будинку

Домовласника побили та зв'язали: поки він був непритомний, розбійники забрали техінку та авто

На Миколаївщині злодії напали і пограбув…

До Новоодеського відділу поліції звернувся 61-річний місцевий мешканець, який повідомив, що став жертвою злочинних дій. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

Зі слів заявника, в період з п'ятої по 5:30 ранку 17 лютого у вікно його будинку по вул. Лесі Українки у с. Дільничне, постукали двоє невідомих чоловіків, які попросили у домовласника лопату. Нібито їхнє авто не може виїхати зі снігового замету.

Коли чоловік відчинив двері, то один із нападників вдарив його в обличчя, від чого заявник впав на підлогу та втратив свідомість. Прийшовши до тями, домовласник виявив, що він зв'язаний мотузкою. Чоловік зумів звільнитись, та оглянувши оселю, виявив, що сторонні особи відсутні, а разом з ними зникли комп'ютер, телевізор та мобільні телефони. Вийшовши у двір, господар побачив, що зник і його автомобіль "Волга".

Авто згодом знайшли біля виїзду з райцентру. Далеко втекти на чужому автомобілі зловмисникам не вдалось – закінчилось пальне. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.187 КК України "Розбій", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Поліцейські вживають заходів щодо встановлення та затримання зловмисників.

Правоохоронці звертаються до громадян, які стали свідками скоєного злочину, або володіють інформацією, корисною для слідства, звертатися до Новоодеського відділу поліції за адресою: м. Нова Одеса, вул.Центральна, 172, або за телефонами (05167)2-13-02, 102.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme