UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївські депутати пропонують відкласти створення госпітальних округів

Депутати впевнені, що спочатку необхідно відремонтувати в області дороги, а вже потім впроваджувати медичні реформи 

Миколаївські депутати пропонують відклас…

Через розбиті дороги члени постійної депутатської комісії з питань бюджету та регіонального розвитку Миколаївської облради не бачать сенсу у створенні госпітальних округів. Про це стало відомо під час засідання комісії вчора, 19 лютого, повідомляє Depo.Миколаїв.

У зв'язку з цим депутати мають намір звернутися до Кабінету Міністрів з проханням відстрочити створення в області таких госпітальних округів.

Крім того за словами Тахіра Садрідінова, керівництво області пропонує, як варіант, обрати округом Миколаївський район: "Тому що будь-яка аварія, ожеледь або ще щось і все, ти не проїдеш до міста. Це 2-2,5 години. Плюс ви знаєте трасу смерті "Одеса - Миколаїв". З усіх цих розрахунків не повинно ж бути так, що ми не хочемо, тому що немає доріг. Тому що є перше положення – 60 кілометрів, друге – розкидані села. Ми це звернення робимо, вписуючи туди всі рекомендації і розрахунки", - сказав Садрідінов.

Також депутат Андрій Кротів запропонував, крім звернення до уряду, звернутися з проблемою створення госпітальних округів до усіх обласних рад. Його пропозицію підтримали усі члени постійної комісії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme