UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Хмельницьку жебрачку затримали у Тернополі

Жінка скористалася паломництвом вірян і вирішила там "підзаробити"

Хмельницьку жебрачку затримали у Тернопо…

У Тернополі поліція під час паломництва вірян до ікони Нерукотворному Спасу з Ватикану, фіксує випадки жебрацтв, повідомляє Depo.Хмельницький.

"Двох жінок - жительку Хмельницька та Рахова правоохоронці запросили до відділу поліції, аби перевірити достовірність документів, зсилаючись на які жінки займалися жебракуванням. Підозри поліцейських підтвердилися – зловмисниці банально видурювали у людей гроші," - розповідають у поліції.

У Тернополі допоки не зафіксовано грубих порушень. Віряни ведуть себе законослухняно, коректно, розуміючи, куди вони прийшли, з якою ціллю.

"Але є такі особи, які привертають нашу увагу. Це, зокрема різного роду пройдисвіти, що називають себе волонтерами, просять в людей милостиню," - каже начальник сектору охорони публічного порядку Тернопільського відділу поліції Володимир Кравчук.

Правоохоронці звертаються до всіх з проханням не давати грошей прохачам. Пам'ятайте, ці особи вигадують найрізноманітніші історії, аби розчулити вас і видурити кошти.

Ікона Нерукотворного Спаса перебуватиме у Тернополі до 22 лютого. Правоохоронці до цього часу нестимуть службу у посиленому варіанті.

Нагадаємо, пробуде нерукотворний образ у Тернополі до 22 лютого. Для вірян, які хочуть прикластися до чудотворної ікони, навіть розробили схему руху.

Цю реліквію привезли днями до Тернополя через Зарваницький духовний центр із Ватикану.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme