UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Жителів Хмельниччини обіцяють убезпечити від неприємностей обмеженого енергопостачання

На період ускладнення обстановки додатково створюють 89 аварійних бригад 

Жителів Хмельниччини обіцяють убезпечити…

Через припинення постачання антрацитової групи вугілля з тимчасово неконтрольованої території України у селекторному режимі відбулося позачергове засідання державної комісії з питань ТЕБ та НС, повідомляє Depo.Хмельницький.

Говорили про запобігання виникнення надзвичайних ситуацій в системах життєзабезпечення в умовах введення надзвичайних заходів в енергетичній галузі.

Від Хмельниччини участь в засіданні взяв голова облдержадміністрації Олександр Корнійчук, заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко, начальник ГУ ДСНС області Едуард Бартко, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники ПАТ "Обленерго", МКП "Хмельницьктеплокомуненерго", КП "Південно-Західні тепломережі", МКП "Хмельницькводоканал".

За інформацією управління ЖКГ облдержадміністрації наьогодні опалювальний сезон в області проходить в сталому режимі – тепло надають усі 673 комунальні та відомчі котельні, стовідсотково опалюються 4625 житлових будинків, 683 дитячих садочки, 72 лікарні та 717 шкіл.

Для стабільного проходження опалювального сезону в житлово-комунальному господарстві області створили 114 аварійних бригад, з особовим складом 685 чол. та 335 од. спеціалізованої техніки, оснащених необхідними інструментами, електро- та газо- зварювальними апаратами, насосами для відкачування.

На період ускладнення обстановки додатково створюють 89 аварійних бригад з особовим складом 461 чол. та 241 од. спеціалізованої техніки.

Заа інформацією прес-служби облдержадміністрації, порушень у технічному стані та організації експлуатації теплових мереж, які впливають на надійне теплопостачання споживачів, немає.

"Потрібно скоординувати роботу всіх центральних та регіональних органів виконавчої влади, а також всіх служб з організації життєзабезпечення на місцях. Вже розроблені та здійснюються по алгоритму відповідні антикризові кроки. Саме ці дії повинні унеможливити припинення безперебійного постачання електроенергії як до соціальних об'єктів так і населення, та зменшити навантаження на промислові підприємства," – наголосив віце-прем'єр-міністр - міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme