Жириновський заявив, що блокада на Донбасі може привести до перемоги Меркель

Блокада поставок вугілля з Донбасу може привести до перемоги партії Ангели Меркель на виборах у Німеччині, вважає лідер російської парламентської партії ЛДПР Володимир Жириновський

Про це повідомляє Depo.Донбас із посиланням на ZN.ua.

"Це ж може бути провокацією - ополченці на Донбасі, там спалахне невдоволення, їх спробують придушити, і Росія, захищаючи їх, відповість. І тільки найменша відповідь Росії, тут же вся Європа підніме шум, що Росія є агресором. Розпочнеться війна, Україна програє, тоді Німеччина спробує перемогти, щоб Меркель перемогла на виборах", - розповів Жириновський.

15 лютого Кабмін України запровадив надзвичайні заходи в енергетиці у зв'язку із блокадою вивезення вугілля із непідконтрольних територій.

Як відомо, 25 січня ветерани АТО і, зокрема, деякі нардепи Володимир Парасюк та Семен Семенченко, перекрили ділянку залізниці Луганськ - Попасна в рамках торгової блокади окупованих регіонів Донбасу. Внаслідок цього було заблоковано рух 12 поїздів із загальною кількістю 700 вагонів. Згодом у районі міста Попасна Луганської області невідомі порізали рейки.

Нагадаємо, країни G7 закликали припинити блокаду Донбасу через загрозу енергетичній безпеці України.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme