Вбивство через спадок: ЗМІ розкрили неочікувані подробиці отруєння брата Кім Чен Ина

Вбивство зведеного брата лідера КНДР Кім Чен Ина - Кім Чен Нама - скоїла група з шести людей

Як повідомляє Depo.ua з посиланням на The Guardian, Кім Чен Нама за мить оточили шість осіб, коли він перебував біля стійки реєстрації в аеропорту Куала-Лампур.

У цей же час одна з жінок отруїла його швидкодіючою отрутою, однак якою саме не уточнюється. Передбачається, що жінка зробила це, притиснувши до обличчя Кім Чен Нама отруєну хустку.

Брата лідера КНДР забрали в лікарню з аеропорту після того, як він попросив допомоги через сильний головний біль. По дорозі в госпіталь він відчував гострий біль і згодом помер.

Південнокорейське видання The Korea Times припускає, що Кім Чен Нама могли вбити через гроші. При цьому вбивство було "замовлене" його зведеним братом, лідером КНДР. Причиною для цього став спадок, який Кім Чен Нам отримав від свого батька, минулого лідера Північної Кореї Кім Чен Іра.

Також, за даними джерел, він керував секретними рахунками свого дядька, який був правою рукою Кім Чен Іра.

Кім Чен Ин зажадав від свого брата повернутися в Північну Корею, однак той відмовився, і це дуже розлютило північнокорейського лідера.

Нагадаємо, 14 лютого ЗМІ повідомили про вбивство Кім Чен Нама в аеропорту Малайзії. Згодом поліція країни підтвердила смерть брата північнокорейського лідера. Згодом з'явилося дві версії вбивства - отруйними голками або отруйною хустиною, яку Кім Чен Наму накинули на голову.

У цій справі вже затримали трьох підозрюваних. Малайзія пообіцяла передати тіло Кім Чен Нама посольству КНДР.

Південнокорейська розвідка повідомила, що лідер КНДР п'ять років полював на брата.

За даними ЗМІ, Кім Чен Нам зник з КНДР після страти свого дядька. Він переховувався в Малайзії. Так, в 2014 році він був помічений в одному з ресторанів в столиці країни Куала-Лумпурі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme