Ватажки "Л-ДНР" вимагають дозволу перевіряти підприємства і шахти на українському Донбасі

Ватажки "ЛНР" і "ДНР" Ігор Плотницький і Олександр Захарченко вимагають дозволу інспектувати підприємства і шахти на підконтрольній Україні території Донбасу

Як повідомляють підконтрольні окупантам сайти, про це вони заявили в Луганську, презентуючи "гуманітарну програму допомоги" українським територіям Донбассу, передає Depo.Донбас.

Ватажки заявили, що "основними напрямками програми гуманітарної допомоги є, по-перше, надання послуг в сфері медицини та освіти, по-друге, виплати ветеранам і, по-третє, допомога розділеним сім'ям".

"Для підтримки земляків створені гуманітарні фонди, програма допомоги включає спільні культурні, освітні, спортивні заходи за участю представників міст і сіл по обидва боки лінії зіткнення", - йдеться у повідомленні.

"Ми наполягаємо на можливості інспектування силами МНС "ДНР" і "ЛНР" і нашими гуманітарними організаціями водовідливних комплексів діючих і закритих шахт, Попаснянського водоканалу, Лисичанського нафтопереробного заводу, підприємств "Зоря" (Рубіжне) та "Азот" (Сєвєродонецьк), КП "Вода Донбасу", фільтрувальних станцій, складів з хлором, Авдіївського коксохімічного заводу, "Азовсталь", Костянтинівського державного хімічного заводу, Дзержинського фенольного заводу", - додали ватажки.

Вони також зажадали безперешкодного доступу гуманітарних організацій на підконтрольну Києву територію для моніторингу об'єктів енерго-, водо- і газопостачання.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme