В Тростянці готують мішки з піском

У місті застосовують заходи для попередження підтоплення домівок

В Тростянці готують мішки з піском…

За прогнозами Укргідрометцентру, найближчим часом очікується різке потепління, яке призведе до швидкого танення снігу. В разі весняного паводку в зоні ризику опиниться чимало вулиць та провулків міста. Зважаючи на це, на останньому засіданні виконавчого комітету, на виконання програми техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, був розроблений і затверджений план заходів по ліквідації наслідків повені і паводків, надання допомоги населенню у разі виникнення форс-мажорних обставин, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу тростянецької міськради.

Члени виконкому затвердили всі необхідні заходи, виконання яких забезпечить швидкий рух талої води руслом річки Боромля та попередить підтоплення домівок тростянчан.

Міський голова Юрій Бова дав доручення комунальному відділу міської ради спільно з рятувальною службою терміново провести обстеження всіх зон, яким загрожує підтоплення та попередити мешканців міста про те, що тала вода може завдати значної шкоди. Керівникам комунальних підприємств міста доручено подбати про підготовку технічних засобів, мішків із піском, інших необхідних матеріалів, аби оперативно протидіяти паводку.

У разі, якщо якийсь житловий будинок буде підтоплено, його мешканців тимчасово переселять до комунального готелю.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme