В США ресторани закрилися в знак протесту проти міграційної політики Трампа

Кілька десятків ресторанів у Вашингтоні не працюютоь в знак протесту проти міграційної політики президента США Дональда Трампа в рамках акції "День без мігрантів"

Про це пише The New York Times, передає Depo.ua.

Багато ресторанів оголосили, що не будуть працювати 16 лютого. У деяких зазначили, що будуть пропонувати обмежений сервіс через те, що працівники-мігранти в цей день будуть відсутні на робочих місцях.

Зазначається, що організатори акції закликають усіх легальних мігрантів взяти участь у відповідь на репресії з боку президента Трампа з питань міграції, серед яких будівництво стіни на кордоні з Мексикою і тимчасову заборону на в'їзд громадян з кількох мусульманських країн".

Нагадаємо, апеляційний суд дев'ятого округу в Сан-Франциско (штат Каліфорнія) 9 лютого залишив у силі рішення суду, який тимчасово заблокував виконання указу президента США Дональда Трампа про тимчасову заборону на в'їзд громадянам семи країн, з переважно мусульманським населенням. Оскаржити рішення суду попередньої інстанції і відновити дію указу намагався Мін'юст США.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme