UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Арбузинському районі нетверезвий молодик поцупив чотири пляшки горілки для коханої

По дорозі на побачення частину краденого злодій випив, дещо розгубив, залишивши подругу без частування.

В Арбузинському районі нетверезвий молод…

В Арбузинському районі чоловік, готуючись до побачення, проник до місцевого бару та вкрав алкоголь. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Знаючи, що у закладі ведеться відеоспостереження, злодій взяв пляшку спиртного напою та, демонструючи на камеру гроші, поклав їх біля каси. Вже виходячи з приміщення, селянин вирішив прихопити ще алкоголю, але вже не розраховуючись.

Напередодні Дня закоханих нетверезий 21-річний мешканець Арбузинського району вночі проник до зачиненого розважального закладу, пошкодивши замок вхідних дверей, та виніс сім пляшок спиртного. З пояснень крадія, він збирався на побачення до своєї дівчини та хотів пригостити її випивкою. Коштів на здійснення задуманого у нього не вистачало, тому хлопець пішов на злочин.

Не збентежила злодія і камера відеоспостереження, що функціонувала у барі. Спочатку зловмисник, взявши пляшку алкоголю, показав на відеокамеру гроші та поклав їх біля каси. Мовляв, спиртне він не викрадає, а своєрідно купує. На місці хлопець вжив спиртний напій, а вже залишаючи заклад, згадав, що готувався до зустрічі із коханою, тому спокусився ще на чотири пляшки горілки, дві – пива та шоколад. Цього разу гроші за товар він залишати вже не став.

По дорозі на побачення частину краденого злодій випив, дещо розгубив, залишивши подругу без частування. Вранці власник бару побачив, що заклад "відвідували" сторонні, а з полиць зникли алкогольні напої. Про крадіжку потерпілий заявив до поліції, а правоохоронці розшукали злодія, встановивши його особу завдяки запису з камери відеоспостереження. Події тієї ночі хлопець згадує частково, тому і свій вчинок пояснює надмірною кількістю випитого спиртного.

Зловмиснику вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 КК України "Крадіжка". За викрадення товару з розважального закладу йому загрожує до шести років ув'язнення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme