Українські активісти створили сайт для боротьби з сепаратизмом

Про це координатори громадського об'єднання "Автомайдан Київ" Дмитро Карп, Катерина Кувіта і журналіст Айдер Муждабаєв повідомили під час прес-конференції

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на УНІАН.

Метою сайту "Україна без сепаратизму" (//stopsepar.com/chortova-13-ka-kremlya/) є створення єдиної інформаційної бази найзухваліших антиукраїнських політичних діячів, які працюють в інтересах агресора - Російської Федерації.

"Ми запускаємо загальноукраїнський проект, який повинен наповнюватися. Навіть в Вікіпедію кожен користувач може зайти і додати якусь частину матеріалу, якої там не вистачає. Так само і у нас. І наше звернення, особливо до представників ЗМІ: ви знаєте, як все це працює. Можливо, якийсь матеріал був знятий з якихось причин з ваших сайтів. Можливо, щось не вийшло взагалі, але є певні напрацювання, матеріали... будь ласка, скидайте нам цю інформацію - вона буде потрапляти на цей сайт", - пояснила Катерина Кувіта.

"Основна відмінність від сайту "Миротворець" – сюди потрапляють топ-політики або топ-політично-громадські діячі... У нас конкретизовані на політиках, на конкретних профілях", - додала Кувіта.

В даний час на сайті в розділі "Кремлівський кеш" фото і дані про 16 політиків.

ІА "Медиа поток" попросила прокоментувати дестабілізуючу діяльність Владислава Суркова в Україні радника глави МВС Іллю Ківу.

"Помічники Суркова не просто в Україні, але вони в самій верхній ланці влади. І вони сьогодні ведуть свою зрадницьку діяльність щодо країни. Всі ці Шуфрич, Королівські, члени "Опозиційного блоку" є фактичними агентами Кремля і виконують чітке завдання з ослаблення і знищення державності нашої країни. Поки ми не почнемо припиняти подібну злочинну зрадницьку діяльність, нічого не буде. Яким чином? Та хоч розстрілом! У воєнний час передбачається прискорений процес засудження, винесення вироку і приведення його в дію. Все", - заявив Ківа.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme