UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У запорізькому залізничному депо не можуть відіпрати загиджену пасажирами білизну

У 2016 році пасажири Придніпровської залізниці зіпсували понад 2000 нових комплектів білизни

У запорізькому залізничному депо не можу…

Про це порталу Depo.Запоріжжя повідомили у прес-службі залізниці.

Два прально-прасувальні комплекси - Дніпровського пасажирського вагонного депо та пасажирського вагонного депо Запоріжжя-1, що забезпечують чистоту білизни, не змогли впоратися з залишеними пасажирами плямами.

"Їх не вдалося видалити навіть шляхом неодноразового прання, кип'ятіння та відбілювання. Серед "важких" плям – сліди їжі, косметики, автомобільної та побутової хімії, канцелярських виробів, стійкого вуличного бруду тощо. Пік варварського ставлення до м'якого знімного інвентарю припав на час літніх перевезень", - зазначили у прес-службі.

Зіпсовану білизну - 2,1 тис. комплектів - довелося вилучити з використання, хоча термін її служби ще не вичерпаний.

Залізничники звернулися до пасажирів із проханням користуватися постільною білизною лише за призначенням, "поважати працю інших і справами доводити своє право приєднатися до європейської спільноти".

У запорізькому і дніпровському прально-прасувальних комплексах залізниці щодоби в середньому переробляють 9-10 тонн використаної пасажирами постелі. У 2016 році на прання постільної білизни та інших речей на залізниці витратили 94,3 т прального порошку та 9,8 тис. л відбілювача.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme